Πώς να Διαγράψουμε Όλα Τα Αντικείμενα Σε Ένα Φύλλο Εργασίας

How To Delete All Objects At Once In A Spreadsheet

Υποθέτουμε ότι έχουμε γραφήματα και αντικείμενα σε ένα φύλλο εργασίας και δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την εμφάνισή τους και θέλουμε να τα διαγράψουμε όλα με μία κίνηση. Τι κάνουμε;

Αντί να τα επιλέγουμε ένα, ένα (χρονοβόρα διαδικασία) και έπειτα να πατάμε το κουμπί delete κάθε φορά, υπάρχει μία πολύ πιο γρήγορη διαδικασία εάν ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα.

Στο tab Κεντρική (Home) και στην περιοχή της κορδέλας που ονομάζεται Επεξεργασία (Editing), επιλέγουμε την εντολή Εύρεση & Επιλογή (Find & Select). Από το πτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται επιλέγουμε την εντολή Μετάβαση Ειδικά Σε… (Go To Special) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα.

01

Εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Μετάβαση Ειδικά Σε (Go To Special) όπου ενεργοποιούμε το κουμπί ελέγχου αριστερά της εντολής Αντικείμενο (Objects) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα και πατάμε το κουμπί ΟΚ.

02

Από τη στιγμή που πατήσουμε το κουμπί ΟΚ, θα παρατηρήσουμε ότι όλα τα αντικείμενα στο φύλλο εργασίας μας είναι επιλεγμένα.

Τώρα το μόνο που μας μένει να κάνουμε είναι να πατήσουμε το κουμπί Delete (αφού αυτό θέλαμε να κάνουμε από την αρχή) και όλα τα αντικείμενα έχουν διαγραφεί από το φύλλο εργασίας μας.

03

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video για το πώς μπορούμε να διαγράψουμε όλα τα αντικείμενα σε ένα φύλλο εργασίας ταυτόχρονα.

Advertisements

About officesmart

MVP: Honored with the MVP (Most Valuable Professional) for OFFICE SYSTEM title for the years 2011, 2012, 2013, 2014 and 2015 by Microsoft, for my contribution and commitment to the technical communities worldwide. Microsoft Master Specialist: This certification provides skill-verification tools that not only help assess a person's skills in using Microsoft Office programs but also the ability to quickly complete on-the-job tasks across multiple programs in the Microsoft Office system

Posted on June 25, 2012, in Excel 2010 Greek, Microsoft Office 2010 Greek and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Πώς να Διαγράψουμε Όλα Τα Αντικείμενα Σε Ένα Φύλλο Εργασίας.

Comments are closed.