Πώς Να Αδειάσουμε Τον Φάκελο Διαγραμμένα Με Ένα Μόνο Κλικ Στο Outlook

How To Empty Outlooks Deleted Items with One Click

Έχετε βαρεθεί κάθε φορά να αδειάζετε το φάκελο Διαγραμμένα (Deleted) κάθε φορά που κλείνουμε το Outlook;

Αυτή η συμβουλή θα σας δείξει πώς να ρυθμίσουμε το Outlook να αδειάζει το φάκελο Διαγραμμένα (Deleted) κάθε φορά που κλείνουμε την εφαρμογή. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε τότε είναι να συμφωνήσουμε ή όχι με το πλαίσιο διαλόγου της επιβεβαίωσης.

Πρώτα από όλα θα πρέπει να επιλέξουμε το tab Αρχείο (File) για να περάσουμε σε προβολή backstage και από το πτυσσόμενο μενού να επιλέξουμε την εντολή Επιλογές (Options) όπως μπορούμε να δούμε και στην παρακάτω εικόνα.

File - Options

Το παράθυρο διαλόγου Επιλογές Του Outlook (Outlook Options), όπου από τα αριστερά του παραθύρου επιλέγουμε την κατηγορία Για Προχωρημένους (Advanced). Τότε από τα δεξιά του παραθύρου και κάτω από την περιοχή που αναγράφει Εκκίνηση Και Έξοδος Από Το Outlook (Outlook Start and Exit), ενεργοποιούμε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στην εντολή που αναγράφει Άδειασμα Των Φακέλων Διαγραμμένα Κατά Την Έξοδο Από Το Outlook (Empty Deleted Items Folder When Exiting Outlook) όπως μπορούμε να δούμε και στην παρακάτω εικόνα.

Outlook Start And Exit

Έπειτα πατάμε στο κουμπί ΟΚ για να επιστρέψουμε στο Outlook.

Κάθε φορά που θα κλείνουμε την εφαρμογή το παρακάτω προειδοποιητικό πλαίσιο διαλόγου θα εμφανίζεται, όπου θα μας ρωτάει εάν θέλουμε να διαγράψουμε οριστικά όλα τα στοιχεία σε όλους τους υποφακέλους του φακέλου Διαγραμμένα (Deleted) για όλους τους λογαριασμούς.

Confirmation Dialog Box

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video που περιγράφει τα βήματα στο πώς να ρυθμίσουμε το Outlook να διαγράφει όλα τα αντικείμενα στο φάκελο Διαγραμμένα (Deleted Items) αυτόματα.

Empty Outlooks Deleted Items Automatically
Advertisements

About officesmart

MVP: Honored with the MVP (Most Valuable Professional) for OFFICE SYSTEM title for the years 2011, 2012, 2013, 2014 and 2015 by Microsoft, for my contribution and commitment to the technical communities worldwide. Microsoft Master Specialist: This certification provides skill-verification tools that not only help assess a person's skills in using Microsoft Office programs but also the ability to quickly complete on-the-job tasks across multiple programs in the Microsoft Office system

Posted on July 3, 2012, in Microsoft Office 2010 Greek, Outlook 2010 Greek and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Πώς Να Αδειάσουμε Τον Φάκελο Διαγραμμένα Με Ένα Μόνο Κλικ Στο Outlook.

Comments are closed.