Ο Καιρός Στο Outlook 13

Weather in Outlook 13

Τι καιρό θα κάνει σήμερα?

Πιστεύω πώς όλοι ελέγχουν το ημερολόγιό τους στο Outlook για να δούνε τι ραντεβού έχουν κανονίσει για την τρέχουσα ημέρα και για τις επόμενες μέρες πριν κάνουν οτιδήποτε άλλο.

Ωραία, αλλά με τον παράγοντα Καιρό τι συμβαίνει; Θα είναι βροχερός ή ηλιόλουστος, συννεφιασμένος ή ομιχλώδες, ζεστός ή κρύος;

Επηρεάζει τα ραντεβού μας ή όχι?

Εδώ κάνει την εμφάνιση του το Outlook 13.  Ούτε μικροεφαρμογές, widgets, ή οτιδήποτε άλλο ονομάζονται.  Το Outlook 13 είναι η απάντηση.  Θέλετε να μάθετε τι καιρό θα κάνει αύριο ή μεθαύριο; Απλώς ανοίξτε το Ημερολόγιο (Calendar) στο Outlook 13.

Για να ενεργοποιήσουμε τον Καιρό (Weather) στο Outlook 13, θα πρέπει να επιλέξουμε το tab File (Αρχείο) για να περάσουμε σε προβολή backstage και από το πτυσσόμενο μενού να επιλέξουμε την κατηγορία Options (Επιλογές) από τα δεξιά όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα.

File Options

Το παράθυρο διαλόγου Outlook Options (Επιλογές του Outlook) εμφανίζεται, όπου από τα αριστερά του παραθύρου επιλέγουμε την κατηγορία Calendar (Ημερολόγιο). Αφού επιλέξουμε την κατηγορία Calendar (Ημερολόγιο), πλοηγούμαστε στο παράθυρο στα δεξιά μέχρι να εντοπίσουμε την περιοχή Weather (Καιρός). Αφού την εντοπίσουμε ενεργοποιούμε το κουμπί ελέγχου στα αριστερά της εντολής Show Weather On The Calendar (Εμφάνιση Καιρού Στο Ημερολόγιο). Επίσης μπορούμε να επιλέξουμε εάν θέλουμε να εμφανίζεται η θερμοκρασία σε βαθμούς Κελσίου (Celsius) ή Φαρενάιτ (Fahrenheit). Αφού κάνουμε τις ρυθμίσεις που θέλουμε πατάμε στο κουμπί ΟΚ για να επιστρέψουμε στο Outlook.

Outlook Options-Weather-Calendar

Από εδώ και στο εξής, όταν θα βλέπουμε το Ημερολόγιό (Calendar) μας στο Outlook 13, στο πάνω μέρος θα βλέπουμε την Πρόβλεψη Καιρού (Weather Forecast) για τις επόμενες τρεις ημέρες όπως μπορούμε να δούμε και στην παρακάτω εικόνα.

Weather In Outlook 13

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video σχετικά με την ενεργοποίηση του Καιρού (Weather) στο Outlook 13.

Advertisements

About officesmart

MVP: Honored with the MVP (Most Valuable Professional) for OFFICE SYSTEM title for the years 2011, 2012, 2013, 2014 and 2015 by Microsoft, for my contribution and commitment to the technical communities worldwide. Microsoft Master Specialist: This certification provides skill-verification tools that not only help assess a person's skills in using Microsoft Office programs but also the ability to quickly complete on-the-job tasks across multiple programs in the Microsoft Office system

Posted on November 4, 2012, in Microsoft Office 2013 Greek, Outlook Greek 2013 and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Ο Καιρός Στο Outlook 13.

Comments are closed.