Συνέχιση Ανάγνωσης Στο Word 13

Resume Reading in Word 13

Επεξεργαζόμαστε ένα έγγραφο στο Word αλλά για κάποιο λόγο πρέπει να κλείσουμε το έγγραφο για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αργότερα. Ωραία, Κανένα Πρόβλημα. Αλλά ποιο σημείο του εγγράφου επεξεργαζόμασταν την τελευταία φορά; Δεν θυμόμαστε!!!

Το Word 13 το έχει προνοήσει!!!

Όταν κλείσουμε το έγγραφό μας στο Microsoft Word 13, την επόμενη φορά που θα το ανοίξουμε εμφανίζεται το Resume Reading (Συνέχιση Ανάγνωσης) στο δεξιό μέρος της οθόνης όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα.

Το Resume Reading (Συνέχιση Ανάγνωσης) μας καλωσορίζει πίσω και μας συμβουλεύει να συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε την τελευταία φορά.

Αναφέρει τον αριθμό της σελίδας στην οποία δουλεύαμε την τελευταία φορά και το ακριβές σημείο. Επίσης μας αναφέρει και το χρονικό διάστημα που προηγήθηκε πριν την τελευταία επεξεργασία του συγκεκριμένου εγγράφου.

Στην παρακάτω εικόνα μας ειδοποιεί ότι δουλεύαμε στη Σελίδα 100 πριν μερικά δευτερόλεπτα.

A Few Seconds Ago

Στην παρακάτω εικόνα έχω κλείσει το έγγραφο και το έχω ξανά ανοίξει αργότερα. Το Resume Reading (Συνέχιση Ανάγνωσης) μας ειδοποιεί και πάλι ότι δουλεύαμε στη Σελίδα 100, πριν από Έξι (6) λεπτά.

Six Minutes

Για μία ακόμα φορά στην παρακάτω εικόνα έχω κλείσει και ξανά ανοίξει το έγγραφο αργότερα. Το Resume Reading (Συνέχιση Ανάγνωσης) μας ειδοποιεί και πάλι ότι δουλεύαμε στη Σελίδα 100 πριν από Μία (1) ώρα.

One Hour

Ξανά συνεχίζουμε από εκεί που το είχαμε αφήσει απλά και γρήγορα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κάνουμε ένα κλικ πάνω στο Resume Reading (Συνέχιση Ανάγνωσης) και θα μεταφερθούμε στο ακριβές σημείο του εγγράφου.

Στην παρακάτω εικόνα το Resume Reading (Συνέχιση Ανάγνωσης) μας πληροφορεί ότι δουλεύαμε στη Σελίδα 100 πριν Τέσσερις (4) ώρες.

Four Hours

Εάν ανοίξουμε το έγγραφο και δεν κάνουμε χρήση του Resume Reading (Συνέχιση Ανάγνωσης), αυτό συρρικνώνεται στην μορφή που βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα και εάν πλοηγηθούμε από πάνω του ξαναεμφανίζει όλες τις πληροφορίες που έχω περιγράψει παραπάνω.

Shrinked

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video σχετικά με το Resume Reading (Συνέχιση Ανάγνωσης) στο Word 13.

Resume Reading

About officesmart

MVP: Honored with the MVP (Most Valuable Professional) for OFFICE SYSTEM title for the years 2011, 2012, 2013, 2014 and 2015 by Microsoft, for my contribution and commitment to the technical communities worldwide. Microsoft Master Specialist: This certification provides skill-verification tools that not only help assess a person's skills in using Microsoft Office programs but also the ability to quickly complete on-the-job tasks across multiple programs in the Microsoft Office system

Posted on November 25, 2012, in Microsoft Office 2013 Greek, Word Greek 2013 and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Συνέχιση Ανάγνωσης Στο Word 13.

Comments are closed.