Εισαγωγή Αρχείο Ήχου Σε Παρουσίαση του PowerPoint 13

How to Insert Audio in a PowerPoint Presentation

Θέλετε να κάνετε την παρουσίασή σας πιο ελκυστική; Θέλετε να προσθέσετε ήχο σε αυτήν, ώστε να τραβήξετε την προσοχή του κοινού; Λοιπόν, τώρα με το PowerPoint 13 η διαδικασία να εισάγετε ήχο σε μία παρουσίαση είναι πολύ απλή!!!

Πρώτα από όλα θα πρέπει να επιλέξετε το tab Εισαγωγή (Insert) και από την περιοχή της κορδέλας που ονομάζεται Πολυμέσα (Media) που βρίσκεται στα δεξιά επιλέγουμε την εντολή Ήχος (Audio) όπως μπορούμε να δούμε και στην παρακάτω εικόνα.

Το πτυσσόμενο μενού εμφανίζεται με τις εξής διαθέσιμες εντολές:

  • Ήχος ClipArt (Online Audio)
  • Ήχος Από Αρχείο (Audio on My PC)
  • Εγγραφή Ήχου (Record Audio)

Ας δούμε τις εντολές μία, μία. Στην παρακάτω εικόνα έχω επιλέξει την εντολή Ήχος Clipart (Online Audio) όπως μπορούμε να δούμε.

Online Audio

Το παράθυρο διαλόγου Office.com Clip Art εμφανίζεται όπου απλώς πληκτρολογούμε την λέξη κλειδί (αρχείο ήχου) στην περιοχή αναζήτησης και πατάμε στο κουμπί Αναζήτηση (Search), και αυτομάτως τα διαθέσιμα αρχεία ήχου εμφανίζονται όπως μπορούμε να δούμε και παρακάτω. Απλώς επιλέγουμε αυτό που θέλουμε και πατάμε στο κουμπί Εισαγωγή (Insert) και το συγκεκριμένο αρχείου Ήχου (Sound) αρχίζει να «κατεβαίνει» και εισάγεται στην Παρουσίασή μας.

Download Audio

Στην παρακάτω εικόνα έχω επιλέξει την εντολή Ήχος Από Αρχείο (Audio on My PC) και αμέσως εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Εισαγωγή Ήχου (Insert Audio) όπου πλοηγούμαστε έτσι ώστε να εντοπίσουμε τον ήχο που θέλουμε να εισάγουμε στην παρουσίασή μας. Αφού το εντοπίσουμε πατάμε το κουμπί Εισαγωγή (Insert) και το αρχείο ήχου έχει εισαχθεί στην παρουσίασή μας κατευθείαν.

Audio On My PC

Στην παρακάτω εικόνα έχω επιλέξει την εντολή Εγγραφή Ήχου (Record Audio) και αμέσως εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Εγγραφή Ήχου (Record Sound), όπου μπορούμε να εγγράψουμε ήχο κάνοντας χρήση των κατάλληλων εντολών. Αφού τελειώσουμε πατάμε στο κουμπί ΟΚ και ο ήχος έχει εισαχθεί στην Παρουσίασή μας.

Record Audio

Οποιονδήποτε Ήχο (Audio) έχουμε επιλέξει να εισάγουμε στην Παρουσίαση (Presentation), από τη στιγμή που έχει επιλεγεί ο ήχος όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα, εμφανίζεται το Εργαλεία Ήχου (Audio Tools) που απαρτίζεται από δύο tab, το tab Μορφή (Format) και το tab Αναπαραγωγή (Playback). Για το tab Αναπαραγωγή (Playback) θα περιγράψω τις λειτουργίες του στο επόμενο post.

Audio Tools

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό video σχετικά με την εισαγωγή αρχείο ήχου σε μία Παρουσίαση του PowerPoint.

Insert Audio in a PowerPoint Presentation

About Smart Office - philippospan

MVP: Honored with the MVP (Most Valuable Professional) for OFFICE SYSTEM title for the years 2011, 2012, 2013, 2014 and 2015 by Microsoft, for my contribution and commitment to the technical communities worldwide. Microsoft Master Specialist: This certification provides skill-verification tools that not only help assess a person's skills in using Microsoft Office programs but also the ability to quickly complete on-the-job tasks across multiple programs in the Microsoft Office system

Posted on July 22, 2013, in Microsoft Office 2013 Greek, PowerPoint Greek 2013 and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Εισαγωγή Αρχείο Ήχου Σε Παρουσίαση του PowerPoint 13.

Comments are closed.