Κατάργηση Οθόνης Έναρξης στο Office 13

Remove the Start Screen In Office 13

Είστε ο τύπος του ανθρώπου που εκνευρίζεται με την Οθόνη Έναρξης του Office 13; Το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε μία εφαρμογή του Office και να σας παρουσιαστεί απευθείας ένα κενό Έγγραφο (Document), ένα κενό Βιβλίο Εργασίας (Workbook) ή μία κενή Παρουσίαση (Presentation).

Στις παρακάτω εικόνες εμφανίζονται οι Οθόνες Έναρξης στο Word, Excel και PowerPoint.

Οθόνη Έναρξης του Microsoft Office Word (Microsoft Office Word Start Screen)

Word Startup Screen

 

Οθόνη Έναρξης του Microsoft Office Excel (Microsoft Office Excel Start Screen)

Excel Startup Screen

Οθόνη Έναρξης του Microsoft Office PowerPoint (Microsoft Office PowerPoint Start Screen)

PowerPoint Start Up Screen

Η διαδικασία είναι απλή και περιγράφεται παρακάτω:

Πρώτα από όλα θα πρέπει να επιλέξουμε το tab Αρχείο (File) για να περάσουμε σε προβολή backstage. Αφού βρισκόμαστε σε προβολή backstage επιλέγουμε την κατηγορία Επιλογές (Options) από τα αριστερά του πτυσσόμενου μενού όπως μπορούμε να δούμε και παρακάτω.

Backstage View - Options

Από τη στιγμή που επιλέξουμε την κατηγορία Επιλογές (Options) εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Επιλογές του Word (Word Options) όπως μπορούμε να δούμε και παρακάτω. Τότε από τα αριστερά του παραθύρου βεβαιωνόμαστε ότι είναι επιλεγμένη η κατηγορία Γενικά (General). Μετά πλοηγούμαστε προς τα κάτω στο παράθυρο μέχρι να εντοπίσουμε την περιοχή Επιλογές Εκκίνησης (Startup Options) όπως εμφανίζεται και παρακάτω.

Τότε απενεργοποιούμε το κουτί ελέγχου που βρίσκεται στα αριστερά της εντολής Να Εμφανίζεται Η Οθόνη Έναρξης Κατά Την Εκκίνηση Της Εφαρμογής (Show The Start Screen When This Applications Starts). Αφού το απενεργοποιήσουμε πατάμε στο κουμπί ΟΚ που βρίσκεται στο κάτω δεξιό μέρος του παραθύρου Επιλογές του Word (Word Optiions).

Options-General-Startup Options

Αυτό είναι, την επόμενη φορά που θα ξεκινήσουμε την εφαρμογή δεν θα μας παρουσιαστεί η Οθόνη Έναρξης (Start Up Screen).  Η ίδια διαδικασία ακολουθείτε και για τις υπόλοιπες εφαρμογές.

Εάν θέλουμε η Οθόνη Έναρξης (Start Up Screen) θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις ίδιες διαδικασίες που περιγράφηκαν πιο πάνω και να ενεργοποιήσουμε το κουτί ελέγχου στα αριστερά της εντολής.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό video σχετικά με την κατάργηση της Οθόνης Έναρξης (Startup Screen) στο Office 2013.

Remove Start up Screen in Office 13
Advertisements

About officesmart

MVP: Honored with the MVP (Most Valuable Professional) for OFFICE SYSTEM title for the years 2011, 2012, 2013, 2014 and 2015 by Microsoft, for my contribution and commitment to the technical communities worldwide. Microsoft Master Specialist: This certification provides skill-verification tools that not only help assess a person's skills in using Microsoft Office programs but also the ability to quickly complete on-the-job tasks across multiple programs in the Microsoft Office system

Posted on November 4, 2013, in Microsoft Office 2013 Greek, Office 2013 Greek and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Κατάργηση Οθόνης Έναρξης στο Office 13.

Comments are closed.