Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2014

Fifa World Cup 2014

Για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους του κόσμου. Τα παιχνίδια έχουν ξεκινήσει και όλοι αναρωτιόμαστε ποια χώρα θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Για να τιμήσουν το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της FIFA και του κόσμου, οι άνθρωποι πίσω από το Spreadsheet1 έχουν δημιουργήσει ένα υπολογιστικό φύλλο του Excel για την πρόβλεψη των φιναλίστ του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Έχουν κάνει μία φανταστική δουλειά για άλλη μία φορά.

Για να το κατεβάσουμε απλώς κάντε ένα κλικ στον σύνδεσμο που βρίσκεται παρακάτω. Υπάρχουν δύο εκδόσεις, μία Γερμανική και μία Αγγλική. Απλώς επιλέγετε το κατάλληλο για εσάς.

http://www.spreadsheet1.com/world-cup-2014-free-excel-prediction-template.html

Αφού κατεβάσουμε το αρχείο του Excel, απλώς το ανοίγουμε και αυτό είναι. Όλα τα γκρουπ των ομίλων παρουσιάζονται μπροστά μας. Το μόνο που κάνουμε είναι να επιλέξουμε το γκρουπ που θέλουμε και όλα τα παιχνίδια του συγκεκριμένου ομίλου εμφανίζονται. Αφού γνωρίζουμε το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού, απλώς το καταχωρούμε στα συγκεκριμένα κελιά και όλα τα στατιστικά στοιχεία εμφανίζονται στα δεξιά της οθόνης.

World Cup 2014

Στην παρακάτω εικόνα, μπορούμε να δούμε το γκρουπ που βρίσκεται η Ελλάδα. Οπότε το μόνο που μένει να κάνουμε καθώς οι ημέρες περνάνε από το τουρνουά είναι να επιλέξουμε το γκρουπ και να καταχωρούμε τα αποτελέσματα.

Groups

Οι νικητές των ομίλων εμφανίζονται αυτόματα στα παιχνίδια νοκ-άουτ και οι σημαίες των χωρών εμφανίζονται χωρίς τη χρήση μακροεντολών.

Knock Outs

Το tab World Cup 2014 είναι χωρισμένο σε τρία μέρη, τα οποία είναι τα ακόλουθα που εμφανίζονται:

Στάδια (Venues-Stadiums): Εάν επιλέξουμε την εντολή ένα πτυσσόμενο μενού εμφανίζεται με όλα τα στάδια στα οποία θα διεξαχθούν τα παιχνίδια, μαζί με μία εικόνα του σταδίου και κάποιες άλλες πληροφορίες.

Stadiums

Ομάδες (Teams): Αφού επιλέξουμε την εντολή Ομάδα (Team), εμφανίζεται ένα πτυσσόμενο μενού με όλα τα γκρουπ των ομίλων, όπου επιλέγουμε το γκρουπ που θέλουμε, την ομάδα που θέλουμε και τη θέση στην οποία αγωνίζονται οι παίκτες για τους οποίου ενδιαφερόμαστε. Στην παρακάτω εικόνα, έχω επιλέξει το Γκρουπ Γ, έπειτα Ελλάδα (Group) έπειτα Θέση Τερματοφύλακα (Goalkeeper) και αμέσως εμφανίζονται οι τρεις τερματοφύλακες.

Teams

Παιχνίδια (Matches): Αφού επιλέξουμε την εντολή Παιχνίδια (Matches), όλα τα παιχνίδια εμφανίζονται μαζί με τις ημερομηνίες, την ώρα και τον τόπο διεξαγωγής, όπως μπορούμε να δούμε παρακάτω.

Matches

Ελπίζω να ευχαριστηθείτε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου καθώς και αυτό το υπολογιστικό φύλλο πρόβλεψης. Πάρα πολύ καλή δουλειά και συγχαρητήρια στους δημιουργούς αυτού του καταπληκτικού υπολογιστικού φύλλου.

Ο καλύτερος να κερδίσει (μακάρι να είναι η Ελλάδα)!!!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το video για το World Cup 2014 Spreadsheet.

Fifa World Cup 2014 Spreadsheet

About officesmart

MVP: Honored with the MVP (Most Valuable Professional) for OFFICE SYSTEM title for the years 2011, 2012, 2013, 2014 and 2015 by Microsoft, for my contribution and commitment to the technical communities worldwide. Microsoft Master Specialist: This certification provides skill-verification tools that not only help assess a person's skills in using Microsoft Office programs but also the ability to quickly complete on-the-job tasks across multiple programs in the Microsoft Office system

Posted on June 17, 2014, in Spreadsheet1 and tagged , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2014.

Comments are closed.