Προώθηση Πολλαπλών Μηνυμάτων Σε Έναν Παραλήπτη Στο Outlook 13

Forward Multiple Messages To One Recipient Greek

Πολλές φορές θα χρειαστούμε να προωθήσουμε πολλαπλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook. Αντί να προωθούμε τα μηνύματα ένα, ένα, ξανά και ξανά υπάρχει ένας πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα.

Πρώτα από όλα θα πρέπει να επιλέξουμε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλουμε να Προωθήσουμε (Forward). Για να επιλέξουμε τα μηνύματα που είναι συνεχόμενα στη σειρά θα πρέπει να επιλέξουμε το πρώτο και έπειτα να πατήσουμε στο κουμπί Shift του πληκτρολογίου και να επιλέξουμε το τελευταίο μήνυμα. Όλα τα μηνύματα που βρίσκονται στη σειρά θα επιλεγούν. Εάν θέλουμε να επιλέξουμε μηνύματα που δεν είναι συνεχόμενα θα πρέπει να επιλέξουμε το πρώτο και έπειτα να πατήσουμε στο κουμπί Ctrl του πληκτρολογίου και έπειτα να επιλέξουμε τα άλλα μηνύματα πάντα κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Ctrl. Στην παρακάτω εικόνα, όπως μπορούμε να δούμε έχω επιλέξει τρία μηνύματα.

Select Multiple Messages

Το επόμενο βήμα είναι από το tab Κεντρική (Home) και από την περιοχή της κορδέλας που ονομάζεται Απόκριση (Respond), επιλέγουμε την εντολή Προώθηση (Forward) όπως μπορούμε να δούμε και στην παρακάτω εικόνα.

Forward

Άλλος τρόπος προώθησης των επιλεγμένων μηνυμάτων είναι να κάνουμε ένα δεξί κλικ πάνω τους και από το μενού συντόμευσης που εμφανίζεται επιλέγουμε πάλι την εντολή Προώθηση (Forward) όπως βλέπουμε και παρακάτω.

Shortcut Menu - Forward

Οποιονδήποτε τρόπο και να ακολουθήσουμε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμφανίζεται, όπου στην περιοχή που αναγράφει Συνημμένο (Attached) βλέπουμε όλα τα μηνύματα να έχουν επισυναφθεί. Το μόνο που μένει να κάνουμε πλέον είναι να επιλέξουμε παραλήπτη για το μήνυμα που θέλουμε να Προωθήσουμε (Forward) και να συμπληρώσουμε την περιοχή Θέμα (Subject). Αυτό είναι!!! Το μήνυμα είναι έτοιμο για αποστολή.

Attached Messages

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό video για το πώς μπορούμε να Προωθήσουμε Πολλαπλά Μηνύματα Σε Έναν Παραλήπτη Στο Outlook 13 (Forward Multiple Messages To One Recipient).

Forward Multiple Messages To One Recipient

About officesmart

MVP: Honored with the MVP (Most Valuable Professional) for OFFICE SYSTEM title for the years 2011, 2012, 2013, 2014 and 2015 by Microsoft, for my contribution and commitment to the technical communities worldwide. Microsoft Master Specialist: This certification provides skill-verification tools that not only help assess a person's skills in using Microsoft Office programs but also the ability to quickly complete on-the-job tasks across multiple programs in the Microsoft Office system

Posted on November 20, 2014, in Microsoft Office 2013 Greek, Outlook Greek 2013 and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Προώθηση Πολλαπλών Μηνυμάτων Σε Έναν Παραλήπτη Στο Outlook 13.

Comments are closed.