Σύνδεση Επαφών Στο Outlook 13

Link Contacts In Outlook 13

Στο Outlook 13, ένα νέο χαρακτηριστικό μας επιτρέπει να συνδέσουμε όλες τις επαφές για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μαζί. Αφού συνδεθούν, όλες οι πληροφορίες εμφανίζονται σε μία Κάρτα Επαφής (Contact Card), με όλες τις πηγές των δεδομένων να εμφανίζονται. Επίσης είμαστε σε θέση να κάνουμε κλικ σε οποιονδήποτε σύνδεσμο στην Κάρτα Επαφής (Contact Card) έτσι ώστε να εμφανιστούν όλες οι συνδεδεμένες πληροφορίες. Για να συνδέσουμε Επαφές (Contacts) στο Outlook 13 θα πρέπει να ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα.

Πρώτα θα πρέπει να επιλέξουμε τις Επαφές (Contacts) για να δούμε και να αναζητήσουμε την Επαφή (Contact) που θέλουμε να συνδέσουμε. Στην παρακάτω εικόνα, μπορούμε να δούμε τρείς διαφορετικές Επαφές (Contacts) που αφορούν το ίδιο άτομο. Εφόσον είμαστε έτοιμοι να συνδέσουμε τις πληροφορίες για το συγκεκριμένο άτομο, επιλέγουμε την εντολή Σύνδεση Επαφών (Link Contacts) που εμφανίζεται στα δεξιά από τις πληροφορίες του ατόμου όπως εμφανίζεται κα παρακάτω.

Search Contact

Αφού επιλεγεί, εμφανίζεται το παράθυρο Συνδεδεμένες Επαφές (Linked Contacts), που μας ενημερώνει για τα εξής:

Η Σύνδεση Πολλαπλών Επαφών Για Αυτό Το Άτομο Σας Επιτρέπει Να Προβάλετε Όλες Τις Πληροφορίες Του Σε Μία Κάρτα. Μπορείτε Να Επιλέξετε Κάποια Επαφή Για Να Την Αποσυνδέσετε (Linking Multiple Contacts For This Person Lets You View All Their Information On One Card. You Can Choose A Contact To Unlink It)

Για να συνδέσουμε επαφές τώρα, θα πρέπει να πληκτρολογήσουμε το όνομα της επαφής στο Πεδίο Αναζήτησης (Search Field) για να αναζητήσουμε την Επαφή (Contact) που θέλουμε να συνδέσουμε.

Linked Contacts

Στην παρακάτω εικόνα, έχω πληκτρολογήσει το όνομα της επαφής που αναζητώ στο Πεδίο Αναζήτησης (Search Field). Αφού πληκτρολογήσουμε το όνομα της επαφής, στο κάτω μέρος του Πεδίο Αναζήτησης (Search Field), εμφανίζονται οι επαφές που θέλουμε να συνδέσουμε και το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να κάνουμε ένα κλικ πάνω στην Επαφή (Contact) που θέλουμε να συνδέσουμε. Αυτό είναι! Κάνουμε κλικ και στις υπόλοιπες Επαφές (Contacts) που θέλουμε να συνδέσουμε στην αρχική Επαφή (Contact). Όπως μπορούμε να δούμε και στην παρακάτω εικόνα, έχουμε τρεις διαφορετικές πληροφορίες που συνδέονται στην αρχική Επαφή (Contact) Αφού τελειώσουμε επιλέγουμε το κουμπί ΟΚ, και τελειώσαμε. Έχουμε συνδέσει όλες τις πληροφορίες στην συγκεκριμένη Επαφή (Contact).

Linked Contacts

Στην παρακάτω εικόνα, μπορούμε να δούμε όλες τις συνδεδεμένες πληροφορίες στα δεξιά της συγκεκριμένης Επαφής (Contact). Οι πληροφορίες αυτές πηγάζουν είτε από τις επαφές του Outlook, από το Facebook και από το LinkedIn.

Linked Contacts

Εάν για οποιονδήποτε λόγο θέλουμε να καταργήσουμε τις συνδέσεις για την συγκεκριμένη επαφή, απλώς επιλέγουμε πάλι την συγκεκριμένη επαφή και έπειτα επιλέγουμε την εντολή Σύνδεση Επαφών (Link Contacts), όπου και πάλι εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Συνδεδεμένες Επαφές (Linked Contacts). Εδώ θα πλοηγηθούμε με το ποντίκι μας πάνω από τις συνδεδεμένες πληροφορίες που θέλουμε να καταργήσουμε και κάνουμε ένα κλικ πάνω του. Αμέσως η συγκεκριμένη σύνδεση έχει καταργηθεί. Τόσο Απλό!!!

Remove Linked Contacts

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video που περιγράφει τα βήματα για το πώς μπορούμε να Συνδέσουμε Επαφές (Link Contacts) στο Outlook 13.

Link Contacts in Outlook 13

About Smart Office - philippospan

MVP: Honored with the MVP (Most Valuable Professional) for OFFICE SYSTEM title for the years 2011, 2012, 2013, 2014 and 2015 by Microsoft, for my contribution and commitment to the technical communities worldwide. Microsoft Master Specialist: This certification provides skill-verification tools that not only help assess a person's skills in using Microsoft Office programs but also the ability to quickly complete on-the-job tasks across multiple programs in the Microsoft Office system

Posted on January 21, 2015, in Microsoft Office 2013 Greek, Outlook Greek 2013 and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Σύνδεση Επαφών Στο Outlook 13.

Comments are closed.