Υπηρεσία Παρουσίασης Του Office στο PowerPoint 13

Office Presentation Service in PowerPoint 13

Όπως αναφέρθηκα στην προηγούμενη ανάρτησή μου, έχουμε τη δυνατότητα να προβάλλουμε την Παρουσίασή μας Online με τη χρήση του Microsoft Lync. Σε αυτήν την ανάρτηση θα περιγράψω πώς μπορούμε να Παρουσιάσουμε την Παρουσίασή μας στο PowerPoint 13 με τη χρήση της Υπηρεσίας Παρουσίασης Του Office. Η Υπηρεσία Παρουσίασης του Office, είναι μία δωρεάν, δημόσια υπηρεσία που επιτρέπει σε άλλους χρήστες να δουν την προβολή παρουσίασης σε ένα πρόγραμμα περιήγησης web.

Πρώτα, θα πρέπει να επιλέξουμε το tab Προβολή Παρουσίασης (Slide Show) και από την περιοχή της κορδέλας που ονομάζεται Έναρξη Προβολής Παρουσίασης (Start Slide Show) να επιλέξουμε την εντολή Προβολή Online (Present Online). Αφού επιλεγεί η εντολή, εμφανίζεται το πτυσσόμενο μενού όπου επιλέγουμε την εντολή Υπηρεσία Παρουσίασης Του Office (Office Presentation Service).

Slide Show

Αφού επιλεγεί η εντολή Υπηρεσία Παρουσίασης του Office (Office Presentation Service), εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Προβολή Online (Present Online) που μας παρέχει διάφορες πληροφορίες. Ένα από αυτά είναι ότι μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε το κουμπί ελέγχου που αναγράφει Να Είναι Δυνατό Σε Απομακρυσμένους Χρήστες Να Κάνουν Λήψη Της Παρουσίασης (Enable Remote Viewers To Download The Presentation). Τότε στο κάτω δεξιό μέρος του παραθύρου, με την επιλογή της εντολής Σύνδεσης (Connect), σημαίνει ότι αποδεχόμαστε τη Σύμβαση Παροχής Υπηρεσίας (Service Agreement).

Present Online

Εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Προβολή Online (Present Online), που μας ενημερώνει για τη Σύνδεση Στο Διακομιστή Office Presentation Service (Connecting To Office Presentation Service) και μπορούμε να δούμε το ποσοστό Προετοιμασίας της Online Παρουσίασης.

Present Online Preparation

Αφού έχει τελειώσει η προετοιμασία, μπορούμε να Πραγματοποιήσουμε Κοινή Χρήση Αυτής Της Σύνδεσης Με Απομακρυσμένους Χρήστες Και Στη Συνέχεια Να Ξεκινήσουμε Την Παρουσίαση (Share This Link With Remote Viewers And Then Start The Presentation). Μπορούμε είτε να Αντιγράψουμε τηv Σύνδεση (Copy Link) για να το μοιραστούμε με άλλους όταν είμαστε έτοιμοι, είτε να Αποστείλουμε Τη Σύνδεση Με Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο (Send Link in Email). Εάν επιλέξουμε το δεύτερο, θα εμφανιστεί ένα Νέο Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου με τη διεύθυνση στο σώμα του μηνύματος, όπου θα πρέπει να προσθέσουμε τους παραλήπτες. Το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να επιλέξουμε την εντολή Έναρξη Παρουσίασης (Start Presentation) που βρίσκεται στο κάτω δεξιό μέρος του παραθύρου Προβολή Online (Present Online).

Start Presentation

Αυτό είναι!!! Η Παρουσίασή (Presentation) μας έχει ξεκινήσει όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα.

Presentation

Αφού παρουσιάσουμε την Παρουσίασή μας Online, εμφανίζεται ένα νέο tab στο PowerPoint το οποίο ονομάζεται Προβολή Online (Present Online) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα με διάφορες εντολές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε.

Present Online Tab

Για να διακόψουμε την προβολή της Παρουσίασης (Presentation) απλώς πατάμε στο κουμπί Τέλος Ηλεκτρονικής Παρουσίασης (End Online Presentation), ή απλώς πατάμε το πλήκτρο Escape στο πληκτρολόγιό μας.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video που περιγράφει τη διαδικασία Προβολής Online με τη χρήση της Υπηρεσίας Παρουσίασης του Office (Office Presentation Service) στο PowerPoint 13.

Office Presentation Service in PowerPoint 13

About Smart Office - philippospan

MVP: Honored with the MVP (Most Valuable Professional) for OFFICE SYSTEM title for the years 2011, 2012, 2013, 2014 and 2015 by Microsoft, for my contribution and commitment to the technical communities worldwide. Microsoft Master Specialist: This certification provides skill-verification tools that not only help assess a person's skills in using Microsoft Office programs but also the ability to quickly complete on-the-job tasks across multiple programs in the Microsoft Office system

Posted on March 17, 2015, in Microsoft Office 2013 Greek, PowerPoint Greek 2013 and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Υπηρεσία Παρουσίασης Του Office στο PowerPoint 13.

Comments are closed.