Φάκελος Αγαπημένων Στο Outlook 13

Favorites Folder in Outlook 13

Στο Outlook 13, μπορούμε να κάνουμε οποιονδήποτε φάκελο που έχουμε στο Γραμματοκιβώτιό μας, να εμφανίζεται στο πάνω μέρος του Παραθύρου Περιήγησης (Folder Pane) και συγκεκριμένα στην περιοχή Αγαπημένα (Favorites), έτσι ώστε να το εντοπίσουμε γρήγορα και απλά. Πολλές φορές όταν έχουμε πολλούς Λογαριασμούς Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (E-mail Accounts), σημαίνει ότι η περιήγηση στους φακέλους για να εντοπίσουμε τον επιθυμητό Φάκελο (Folder) γίνεται δύσκολα και αρκετά χρονοβόρα. Για να προσθέσουμε έναν Φάκελο (Folder) στην περιοχή Αγαπημένα (Favorites) θα πρέπει να ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα.

Favorites in Outlook 13

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να επιλέξουμε τον φάκελο που θέλουμε να προσθέσουμε στην περιοχή Αγαπημένα (Favorites) και να κάνουμε ένα δεξί κλικ πάνω στον επιλεγμένο φάκελο. Αφού κάνουμε το δεξί κλικ, εμφανίζεται το μενού συντόμευσης όπου επιλέγουμε την εντολή Εμφάνιση Στα Αγαπημένα (Show In Favorites). Αυτό είναι. Ο επιλεγμένος Φάκελος (Folder) εμφανίζεται στην περιοχή Αγαπημένα (Favorites) έτσι ώστε να έχουμε γρήγορη πρόσβαση σε αυτό.

Show in Favorites

Εάν θέλουμε να καταργήσουμε ένα φάκελο από την περιοχή Αγαπημένα (Favorites), θα πρέπει να το επιλέξουμε πάλι και να κάνουμε ένα δεξί κλικ. Από το μενού συντόμευσης που εμφανίζεται, επιλέγουμε την εντολή Κατάργηση Από Τα Αγαπημένα (Remove From Favorites), και αμέσως ο επιλεγμένος Φάκελος (Folder) δεν θα εμφανίζεται στην περιοχή Αγαπημένα (Favorites).

Remove From Favorites

Εάν η περιοχή Αγαπημένα (Favorites) δεν εμφανίζεται, θα πρέπει να το ενεργοποιήσουμε, επιλέγοντας το tab Προβολή (View) και από την περιοχή της κορδέλας που ονομάζεται Διάταξη (Layout), επιλέγουμε την εντολή Παράθυρο Φακέλων (Folder Pane) και από το πτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται επιλέγουμε την εντολή Αγαπημένα (Favorites) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα.

View - Folder Pane - Favorites

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video που περιγράφει πώς μπορούμε να προσθέσουμε έναν Φάκελο (Folder) στην περιοχή Αγαπημένα (Favorites) στο Outlook 13.

Favorites Folder in Outlook 13

Advertisements

About officesmart

MVP: Honored with the MVP (Most Valuable Professional) for OFFICE SYSTEM title for the years 2011, 2012, 2013, 2014 and 2015 by Microsoft, for my contribution and commitment to the technical communities worldwide. Microsoft Master Specialist: This certification provides skill-verification tools that not only help assess a person's skills in using Microsoft Office programs but also the ability to quickly complete on-the-job tasks across multiple programs in the Microsoft Office system

Posted on March 24, 2015, in Microsoft Office 2013 Greek, Outlook Greek 2013 and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Φάκελος Αγαπημένων Στο Outlook 13.

Comments are closed.