Εισαγωγή Στοιχείου του Outlook Σε Νέο Μήνυμα Ταχυδρομείου

Include Outlook Item in Outlook 13

Στοιχείο του Outlook Ορισμός: Ένα Στοιχείο του Outlook είναι μία μορφή αρχείου για την αποθήκευση ενός μεμονωμένου αντικειμένου μηνύματος, όπως ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μία συνάντηση, μία επαφή, μία εργασία κτλ.

Τώρα που γνωρίζετε τι σημαίνει Στοιχείο του Outlook (Outlook Item), θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για το πώς μπορούμε να Εισάγουμε Στοιχείο του Outlook σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πρώτα θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα Νέο Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (New Mail Message) έτσι ώστε να Εισάγουμε ένα Στοιχείο του Outlook (Outlook Item) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα.

New Mail

Αφού δημιουργηθεί το Νέο Μήνυμα (E-Mail), θα πρέπει να επιλέξουμε το tab Εισαγωγή (Insert) και από τα δεξιά της κορδέλας εντοπίζουμε την περιοχή που ονομάζεται Συμπερίληψη (Include) και επιλέγουμε την εντολή Στοιχείο Του Outlook (Outlook Item) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα.

Outlook Item

Αφού επιλεχθεί η εντολή Στοιχείο του Outlook (Outlook Item), εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου που ονομάζεται Εισαγωγή Στοιχείου (Insert Item), όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα. Από αυτό το παράθυρο διαλόγου, μπορούμε να επιλέξουμε όποιο Στοιχείο του Outlook (Outlook Item) θέλουμε να στείλουμε με το νέο Μήνυμα Ταχυδρομείου (E-Mail). Μπορούμε να δούμε όλους τους Φακέλους (Folders) που έχουμε δημιουργήσει στο Γραμματοκιβώτιό (Mailbox) μας.

Outlook Item dialog box

Αφού επιλέξουμε τον επιθυμητό Φάκελο (Folder), στο κάτω μέρος του παραθύρου διαλόγου, έχουμε μια προεπισκόπηση από τα μηνύματα που βρίσκονται στον επιθυμητό Φάκελο (Folder). Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να επιλέξουμε το μήνυμα που θέλουμε να Εισάγουμε (Insert) σαν Στοιχείο του Outlook (Outlook Item). Στα δεξιά μπορούμε να επιλέξουμε είτε να Εισάγουμε το Στοιχείο του Outlook (Outlook Item) Μόνο Ως Κείμενο (Text Only) ή σαν Συνημμένο (Attachment). Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ενεργοποιήσουμε το κουμπί ελέγχου στην αντίστοιχη εντολή που θέλουμε. Για το παράδειγμα, έχω επιλέξει να Εισάγω το Στοιχείο του Outlook (Outlook Item) σαν Συνημμένο (Attachment). Αφού τελειώσουμε πατάμε στο κουμπί ΟΚ.

Outlook Item

Στην παρακάτω εικόνα, παρατηρούμε ότι το Στοιχείο του Outlook (Outlook Item) που είχαμε επιλέξει έχει συμπεριληφθεί στο νέο Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (E-Mail Message) σαν Συνημμένο (Attachment). Το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να συμπληρώσουμε τα άλλα Πεδία του Outlook (Outlook Fields), και να αποστείλουμε το μήνυμά μας.

Inserted Outllook Item

Παρακάτω μπορείτε να ελέγξετε το video που περιγράφει τη διαδικασία Εισαγωγή Στοιχείου του Outlook Σε Νέο Μήνυμα Ταχυδρομείου (Insert an Outlook Item in Outlook 13).

 

About Smart Office - philippospan

MVP: Honored with the MVP (Most Valuable Professional) for OFFICE SYSTEM title for the years 2011, 2012, 2013, 2014 and 2015 by Microsoft, for my contribution and commitment to the technical communities worldwide. Microsoft Master Specialist: This certification provides skill-verification tools that not only help assess a person's skills in using Microsoft Office programs but also the ability to quickly complete on-the-job tasks across multiple programs in the Microsoft Office system

Posted on June 2, 2015, in Microsoft Office 2013 Greek, Outlook Greek 2013 and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Εισαγωγή Στοιχείου του Outlook Σε Νέο Μήνυμα Ταχυδρομείου.

Comments are closed.