Φάκελος Αρχειοθέτησης Στο Microsoft Outlook

Archive Folder in Microsoft Outlook

Ένα νέο χαρακτηριστικό συμπεριλαμβάνεται στο Outlook, όπου και μπορούμε να στείλουμε Μηνύματα (Messages) σε έναν Φάκελο Αρχειοθέτησης (Archive Folder). Αφού μετακινήσουμε ένα ή περισσότερα μηνύματα στον Φάκελο Αρχειοθέτησης (Archive Folder), δεν σημαίνει ότι τα διαγράφουμε, αλλά τα αποθηκεύουμε σε ένα μέρος για γρηγορότερη πρόσβαση. Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματα στο να μετακινούμε Αντικείμενα (Items) στον Φάκελο Αρχειοθέτησης (Archive Folder);

  • Είναι πιο εύκολα να βρούμε Αντικείμενα (Items) που έχουμε Αρχειοθετήσει (Archive) από ότι το Πλαίσιο Αναζήτησης (Search Box).
  • Τα Αντικείμενα (Items) που έχουμε Αρχειοθετήσει (Archived) είναι διαθέσιμα ακόμα και στα Τηλέφωνά (Phones) μας, και σε άλλες Συσκευές (Devices).

Archive Folder in Outlook Greek

Απλώς συνεχίσετε να διαβάζετε παρακάτω για να μάθετε πώς να γίνεται Μετακίνηση Αντικειμένων (Move Items) στον Φάκελο Αρχειοθέτησης (Archive Folder).

Πρώτα θα πρέπει να επιλέξουμε το Μήνυμα (Message), και έπειτα από το tab Κεντρική (Home) να εντοπίσουμε την περιοχή της κορδέλας που ονομάζεται Διαγραφή (Delete) όπως εμφανίζεται και παρακάτω.

Home Tab - Delete Area

Αφού ακολουθήσουμε τα βήματα που περιεγράφηκαν πιο πάνω, πατάμε στο κουμπί Αρχειοθέτηση (Archive) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα. Με τη χρήση αυτής της εντολής, θα μετακινηθεί το Αντικείμενο (Item) στον Φάκελο Αναζήτησης (Archive Folder) του Outlook.

Archive Command

Στην παρακάτω εικόνα, στα αριστερά του παραθύρου του Outlook, μπορούμε να δούμε την περιοχή Αγαπημένα (Favorites). Στην περιοχή αυτή, ακριβώς από κάτω βρίσκονται ο Φάκελο Εισερχομένων (Inbox Folder), ο Φάκελος Απεσταλμένα (Sent Items Folder), ο Φάκελος Διαγραμμένα (Deleted Items Folder), ο Φάκελος Πρόχειρα (Draft Items Folder) και ο Φάκελος Αρχειοθετημένα (Archive Folder). Οι Φάκελοι (Folders), μπορεί να διαφέρουν από χρήστες σε χρήστες, ανάλογα με το πώς οργανώνει ο καθένας τα Αγαπημένα (Favorites) στο Outlook.

Archive Folder

Άλλος τρόπος για να μετακινήσουμε ένα Αντικείμενο (Item) στον Φάκελο Αρχειοθέτησης (Archive Folder), είναι να επιλέξουμε και πάλι το Αντικείμενο (Item) και να κάνουμε ένα δεξί κλικ πάνω του. Αφού κάνουμε το δεξί κλικ, εμφανίζεται το μενού συντόμευσης με όλες τις διαθέσιμες εντολές. Τότε επιλέγουμε την εντολή Μετακίνηση (Move) από το πτυσσόμενο μενού, και από το υπομενού επιλέγουμε την εντολή Αρχειοθέτηση (Archive) όπως μπορούμε να δούμε και στην παρακάτω εικόνα.

Shortcut Menu - Move - Archive

Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε για να διατηρήσουμε το Φάκελο Εισερχομένων (Inbox) καθαρό, θα πρέπει να χρησιμοποιούμε τον Φάκελο Αρχειοθέτησης (Archive Folder) για μηνύματα που έχουμε ήδη απαντήσει ή έχουμε λάβει τις απαραίτητες ενέργειες που θέλουμε. Έχουμε πάντα την επιλογή να διαγράψουμε τα Μηνύματα (Messages) ή να τα Μετακινήσουμε (Move) σε Φακέλους (Folders) εάν το επιθυμούμε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το video που περιγράφει τη διαδικασία Πώς Να Μετακινήσουμε Μηνύματα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου Στο Φάκελο Αρχειοθέτησης Στο Outlook (How To Move E-Mail Messages in the Archive Folder in Outlook).

Μην ξεχάσετε να Γραφτείτε Στο Κανάλι Μου Στο YouTube

YouTube Channel

About Smart Office - philippospan

MVP: Honored with the MVP (Most Valuable Professional) for OFFICE SYSTEM title for the years 2011, 2012, 2013, 2014 and 2015 by Microsoft, for my contribution and commitment to the technical communities worldwide. Microsoft Master Specialist: This certification provides skill-verification tools that not only help assess a person's skills in using Microsoft Office programs but also the ability to quickly complete on-the-job tasks across multiple programs in the Microsoft Office system

Posted on May 23, 2017, in Microsoft Office 365 ProPlus Greek, Outlook 365 Greek and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Φάκελος Αρχειοθέτησης Στο Microsoft Outlook.

Comments are closed.