Ενημέρωση Περιεχομένου Εγγράφου Κατά την Μεταφορά Στο Word 365

Update Document Content While Dragging in Word 365 Document

Αρκετές φορές όταν δουλεύουμε σε ένα Έγγραφο (Document) του Microsoft Word, παρατηρούμε ότι το περιεχόμενο του εγγράφου αλλάζει θέση όταν μετακινούμε ένα αντικείμενο μέσα στο Έγγραφο (Document). Γιατί συμβαίνει αυτό όμως;

Είναι μία ρύθμιση η οποία είναι διαθέσιμη για εμάς στο Microsoft Word. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ενεργοποιήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε την εντολή αυτή εάν την βρίσκουμε ενοχλητική. Με την ενεργοποίηση της εντολής, το Word ενημερώνει αυτόματα τα Περιεχόμενα του Εγγράφου (Document’s Content), όταν μετακινούμε ένα αντικείμενο με αναδίπλωση κειμένου σε πραγματικό χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι πιο εύκολα για εμάς να δούμε πώς όταν μετακινούμε ένα αντικείμενο αυτό επηρεάζει την δομή του Εγγράφου (Document) μας. Για να δείτε λοιπόν πώς μπορούμε να δούμε πως γίνεται απλώς συνεχίστε να διαβάζεται παρακάτω.

Update Document Content While Dragging in Word 365

Πρώτα θα πρέπει να επιλέξουμε το tab Αρχείο (File) για να περάσουμε σε προβολή Backstage. Αφού βρεθούμε σε προβολή Backstage, από τα αριστερά του πτυσσόμενου μενού επιλέγουμε την κατηγορία Επιλογές (Options) όπως εμφανίζεται και παρακάτω.

Backstage View - Info

Αφού επιλέξουμε την κατηγορία Επιλογές (Options), εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Επιλογές Του Word (Word Options) όπως εμφανίζεται και παρακάτω, όπου και βεβαιωνόμαστε ότι η κατηγορία Γενικά (General) είναι επιλεγμένη από τα αριστερά του παραθύρου. Έπειτα κάτω από την περιοχή Γενικές Επιλογές Για Εργασία Με το Word (General Options For Working With Word), εντοπίζουμε την κατηγορία Επιλογές Περιβάλλοντος Εργασίας Χρήστη (User Interface Options), όπως εμφανίζεται και παρακάτω.

User Interface Options

Κάτω από την περιοχή Επιλογές Περιβάλλοντος Εργασίας Χρήστη (User Interface Options), ενεργοποιούμε το κουμπί ελέγχου που βρίσκεται στα αριστερά της εντολής Ενημέρωση Περιεχομένου Εγγράφου Κατά την Μεταφορά (Update Document While Dragging). Με την ενεργοποίηση της εντολής, θα μπορεί να παρουσιάζεται Ο Τρόπος Μετακίνησης Του Εγγράφου Καθώς Πραγματοποιείται Μετακίνηση, Αλλαγή Μεγέθους Ή Περιστροφή Αντικειμένων (Show How The Document Content Will Look As Objects Are Moved, Resized or Rotated).

Update Document

Αφού κάνουμε όλες τις ρυθμίσεις που θέλουμε, πατάμε στο κουμπί Οκ που βρίσκεται στο κάτω δεξιό μέρος του παραθύρου διαλόγου Επιλογές Του Word (Word Options) για να επιστρέψουμε στο Έγγραφό (Document) μας και για να εφαρμοστούν οι ρυθμίσεις. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δούμε σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει στο Έγγραφό (Document) μας, όταν μετακινούμε, αλλάζουμε μέγεθος ή περιστρέφουμε ένα αντικείμενο.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video που περιγράφει τη διαδικασία Ενημέρωση Περιεχομένου Εγγράφου Κατά Την Μεταφορά Αντικειμένου στο Word 365.

Μην Ξεχάστε Να Γραφτείτε Στο Κανάλι Μου Στο YouTube.

YouTube Channel

About Smart Office - philippospan

MVP: Honored with the MVP (Most Valuable Professional) for OFFICE SYSTEM title for the years 2011, 2012, 2013, 2014 and 2015 by Microsoft, for my contribution and commitment to the technical communities worldwide. Microsoft Master Specialist: This certification provides skill-verification tools that not only help assess a person's skills in using Microsoft Office programs but also the ability to quickly complete on-the-job tasks across multiple programs in the Microsoft Office system

Posted on September 24, 2018, in Microsoft Office 365 ProPlus Greek, Word 365 Greek and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Ενημέρωση Περιεχομένου Εγγράφου Κατά την Μεταφορά Στο Word 365.

Comments are closed.