Πώς Να Αποσπάσουμε Την Προσοχή Του Κοινού Κατά Την Προβολή Παρουσίασης;

How To Grab the Audience Attention Back During A Slide Show in PowerPoint?

Κάποιες φορές κατά την διάρκεια μίας Παρουσίασης (Presentation), θέλουμε να το κοινό να επικεντρωθεί στο τι λέμε ή στο τι παρουσιάζουμε και επιζητούμε την προσοχή τους. Άλλες φορές, απλώς θέλουμε να κάνουμε ένα διάλλειμα. Θέλουμε να κάνουμε διαλλείματα μεταξύ μεγάλων Παρουσιάσεων (Presentations) αλλά δεν θέλουμε και το κοινό να βαρεθεί και να αποσπαστεί η προσοχή τους κάπου αλλού. Ποια είναι η καλύτερη λύση για εμάς; Θα ήταν αρκετά χρήσιμο να μπορούσαμε απλώς να δείξουμε μία μαύρη οθόνη ή μία άσπρη οθόνη εκτός από την Διαφάνεια (Slide) της Παρουσίασης (Presentation). Πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό; Απλώς συνεχίστε να διαβάζετε την παρακάτω ανάρτηση.

Πώς Να Αποσπάστε Την Προσοχή Των Ακροατών Στο PowerPoint

Στην επόμενη εικόνα, έχω ξεκινήσει την Προβολή Παρουσίασης (Slide Show). Όταν θελήσω να αποσπάσω την προσοχή του κοινού και πάλι, το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να πατήσω το πλήκτρο Β του πληκτρολογίου.

Press Letter B

Στην παρακάτω εικόνα, μπορούμε να δούμε ότι η οθόνη μας έχει γίνει Μαύρη (Black), απλώς πατώντας το πλήκτρο Β. Εάν θελήσουμε να επιστρέψουμε πίσω στην Προβολή Παρουσίασης (Slide Show), απλώς θα πρέπει να πατήσουμε στο πλήκτρο Esc του πληκτρολογίου.

Letter B Pressed

Στην επόμενη εικόνα, έχω ξεκινήσει την Προβολή Παρουσίασης (Slide Show). Όταν θελήσω να αποσπάσω την προσοχή του κοινού και πάλι, το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να πατήσω το πλήκτρο W του πληκτρολογίου.

Press Letter W

Στην παρακάτω εικόνα, μπορούμε να δούμε ότι η οθόνη μας έχει γίνει Λευκή (White), απλώς πατώντας το πλήκτρο W. Εάν θελήσουμε να επιστρέψουμε πίσω στην Προβολή Παρουσίασης (Slide Show), απλώς θα πρέπει να πατήσουμε στο πλήκτρο Esc του πληκτρολογίου.

Letter W Pressed

Άλλος τρόπος, είναι εφόσον έχουμε ξεκινήσει την Προβολή Παρουσίασης (Slide Show), είναι να κάνουμε ένα δεξί κλικ πάνω στην Διαφάνεια (Slide), και από το μενού συντόμευσης που εμφανίζεται, να επιλέξουμε την εντολή Οθόνη (Screen) και από το υπομενού που εμφανίζεται να επιλέξουμε είτε την εντολή Επικάλυψη Οθόνης Με Μαύρο (Black Screen) είτε την Λευκή Οθόνη (White Screen) ανάλογα με το τι θα θελήσουμε.

Right Click - Shortcut Menu

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video που περιγράφει Πώς Να Αποσπάσουμε Την Προσοχή Του Κοινού Κατά Την Προβολή Παρουσίασης (How To Grab the Audience Attention Back During A Slide Show in PowerPoint).

Μην Ξεχάστε Να Γραφτείτε Στο Κανάλι Μου Στο YouTube.

YouTube Channel

About Smart Office - philippospan

MVP: Honored with the MVP (Most Valuable Professional) for OFFICE SYSTEM title for the years 2011, 2012, 2013, 2014 and 2015 by Microsoft, for my contribution and commitment to the technical communities worldwide. Microsoft Master Specialist: This certification provides skill-verification tools that not only help assess a person's skills in using Microsoft Office programs but also the ability to quickly complete on-the-job tasks across multiple programs in the Microsoft Office system

Posted on May 27, 2019, in Microsoft Office 365 ProPlus Greek, PowerPoint 365 Greek and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Πώς Να Αποσπάσουμε Την Προσοχή Του Κοινού Κατά Την Προβολή Παρουσίασης;.

Comments are closed.