Blog Archives

Πώς Να Επισημάνουμε Μηνύματα Ως Αναγνωσμένα Κατά τη Διαγραφή Στο Outlook;

Microsoft Outlook Blog Banner

How To Automatically Mark Messages as Read When Deleted?

Όταν δεν διαβάζουμε κάποιο Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (E-mail Message) που έχουμε λάβει στο Outlook, ο Τίτλος (Title) του Μηνύματος (Message) και το ορατό Σώμα (Body) του Μηνύματος (Messages) που εμφανίζονται στα Εισερχόμενά (Inbox) είναι με Έντονη Γραφή (Bold). Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο Μήνυμα (Message) είναι Μη Αναγνωσμένο (Unread). Όταν κάνουμε Διαγραφή (Delete) του Μηνύματος (Message) χωρίς καν να το αναγνώσουμε, αυτό μετακινείται στο Φάκελο Διαγραμμένων (Deleted Items Folder). Τώρα η ένδειξη ότι το Μήνυμα (Message) είναι Μη Αναγνωσμένο (Unread), είναι ένας Αριθμός (Number) που βρίσκεται στα δεξιά του Φακέλου (Folder) των Διαγραμμένων (Deleted). Ο Αριθμός (Number) που εμφανίζεται εκεί, υποδηλώνει ότι υπάρχουν Μη Αναγνωσμένα Μηνύματα (Unread Messages) στο Φάκελο Διαγραμμένων (Deleted Folder). Για παράδειγμα, εάν δούμε τον Αριθμό 5 (Number 5) σημαίνει ότι υπάρχουν 5 Μη Αναγνωσμένα Μηνύματα (Unread Messages) στο Φάκελο Διαγραμμένων (Deleted Folder). Κάποιοι βρίσκουν αυτό το χαρακτηριστικό ενοχλητικό και κάποιοι άλλοι χρήσιμο. Για αυτούς που το βρίσκουν ενοχλητικό, υπάρχει στο Outlook μία ρύθμιση που μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε κατά την Διαγραφή Μη Αναγνωσμένων Μηνυμάτων Να Επισημαίνονται Αυτόματα ως Αναγνωσμένα (Automatically Mark the Messages As Read When We Delete Them). Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να διαβάσετε την παρακάτω ανάρτηση.

Πώς Να Επισημάνουμε Μηνύματα Ως Αναγνωσμένα Κατά τη Διαγραφή Στο Outlook

Read the rest of this entry

How To Automatically Mark Messages as Read When Deleted in Outlook?

Microsoft Outlook Blog Banner

When we don’t read an E-mail Message that we have received in Outlook the Title of the Message and the Body that appears in our Inbox are Bold. This means that the Message is Unread. When we Delete this Message without even reading it, it moves into to the Deleted Items Folders. Now, the indication that the Message is Unread, is a Number at the left of the Deleted Items Folders. The Number that appears there, means that we still have that many Messages Unread. For example, if we see the Number 5, it means that Five Messages are Unread in the Deleted Items Folders. Some find this feature annoying and some find it useful. For those who find it annoying, in Outlook we can adjust the settings to Automatically Mark the Messages As Read When We Delete Them. All you need to do is to continue reading the post below.

How To Automatically Mark Messages as Read When Deleted in Outlook

Read the rest of this entry

%d bloggers like this: