Πώς Να Κάνετε Επαναχρησιμοποίηση Διαφανειών Στο Microsoft PowerPoint;

Microsoft PowerPoint Blog Banner

How To Reuse Slides in a Microsoft PowerPoint Presentation?

Όταν δημιουργούμε μία Παρουσίαση (Presentation), μπορεί να μας τύχει να καταλάβουμε ότι ήδη έχουμε δημιουργήσει Διαφάνειες (Slides) προγενέστερα, που θα ταιριάζανε απολύτως με την τρέχουσα Παρουσίαση (Presentation) που δημιουργούμε. Αντί λοιπόν, να δημιουργήσουμε την Παρουσίαση (Presentation) από την αρχή, απλώς Επαναχρησιμοποιούμε (Reuse) Διαφάνειες (Slides) που έχουμε ήδη δημιουργήσει. Οι Διαφάνειες (Slides) που θέλουμε να επαναχρησιμοποιήσουμε μπορεί να προέρχονται από μία ήδη υπάρχουσα Παρουσίαση (Presentation) που βρίσκεται τοπικά στον Υπολογιστή (PC) μας, ή από το Λογαριασμό (Account) στο OneDrive.

Πώς Να Κάνετε Επαναχρησιμοποίηση Διαφανειών Στο Microsoft PowerPoint

Εάν Θέλετε Να Μάθετε Πώς Να Κάνετε Επαναχρησιμοποίηση Διαφανειών Στο Microsoft PowerPoint;, διαβάστε την παρακάτω ανάρτηση.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να χρησιμοποιήσουμε την εντολή Επαναχρησιμοποίηση Διαφανειών (Reuse Slides). Ο πρώτος τρόπος είναι από το Tab Κεντρική (Home) και από τα αριστερά να εντοπίσουμε την περιοχή που ονομάζεται Διαφάνειες (Slides), όπου και μπορούμε να δούμε την εντολή Επαναχρησιμοποίηση Διαφανειών (Reuse Slides). Εδώ ενημερωνόμαστε το εξής: Αναζήτηση Σε Αρχεία Του PowerPoint Για Διαφάνειες Προς Επαναχρησιμοποίηση (Search PowerPoint Files For Slides To Reuse).

How To Reuse Slides in a Microsoft PowerPoint Presentation?

Ο δεύτερος τρόπος είναι να επιλέξουμε το Tab Εισαγωγή (Insert) και από τα δεξιά της κορδέλας να εντοπίσουμε την περιοχή που ονομάζεται Διαφάνειες (Slides). Για μια ακόμα φορά, παρατηρούμε την εντολή Επαναχρησιμοποίηση Διαφανειών (Reuse Slides) με την ενημέρωση Αναζήτηση Σε Αρχεία Του PowerPoint Για Διαφάνειες Προς Επαναχρησιμοποίηση (Search PowerPoint Files For Slides To Reuse).

How To Reuse Slides in a Microsoft PowerPoint Presentation?

Όποιον τρόπο και εάν χρησιμοποιήσουμε, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Στην παρακάτω εικόνα έχω επιλέξει την εντολή Επαναχρησιμοποίηση Διαφανειών (Reuse Slides) όπου και στα δεξιά της Παρουσίασης (Presentation) εμφανίζεται το Παράθυρο Εργασιών Επαναχρησιμοποίηση Διαφανειών (Reuse Slides Task Pane). Στο Παράθυρο Εργασιών Επαναχρησιμοποίηση Διαφανειών (Reuse Slides Task Pane), μπορούμε να δούμε τα Προτεινόμενα Αρχεία του PowerPoint (Recommended PowerPoint Files). Εάν επιλέξουμε ένα από τα Προτεινόμενα Αρχεία (Recommended Files), θα μπορούμε έπειτα να κάνουμε και Επιλογή Περιεχομένου (Choose Content), που βρίσκεται κάτω από την Προβολή Μικρογραφίας (Thumbnail Preview) της Παρουσίασης (Presentation) ή να επιλέξουμε την εντολή Άνοιγμα Σε PowerPoint (Open in PowerPoint). Εάν επιλέξουμε την εντολή Επιλογή Περιεχομένου (Choose Content), όλες οι Διαφάνειες (Slides) της Επιλεγμένης Παρουσίασης (Selected Presentation) θα εμφανιστούν στο Παράθυρο Εργασιών Επαναχρησιμοποίηση Διαφανειών (Reuse Slides Task Pane).

How To Reuse Slides in a Microsoft PowerPoint Presentation?

Σε αυτό το παράθυρο εργασιών, μπορούμε να κάνουμε χρήση του Πλαισίου Αναζήτησης (Search Box) για να αναζητήσουμε Διαφάνειες (Slides) που βρίσκονται OneDrive, SharePoint και στο Υπολογιστή. Εάν πληκτρολογήσουμε τα κριτήριά μας, στο Πλαίσιο Αναζήτησης (Search Box), και επιλέξουμε το κουμπί Αναζήτηση (Browse) θα εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου Επιλογή Περιεχομένου (Choose Content) όπου θα πρέπει να εντοπίσουμε και να επιλέξουμε την Παρουσίαση (Presentation) που θέλουμε.

How To Reuse Slides in a Microsoft PowerPoint Presentation?

Αφού αποφασίσουμε ποιες Διαφάνειες (Slides) θέλουμε να Επαναχρησιμοποιήσουμε (Reuse), απλώς πατάμε στο κουμπί Εισαγωγή Διαφάνεια (Insert Slide) που βρίσκεται στο κάτω δεξιό μέρος της Προβολής Μικρογραφίας (Thumbnail Preview) στο Παράθυρο Εργασιών Επαναχρησιμοποίηση Διαφανειών (Reuse Slide Task Pane) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα.

How To Reuse Slides in a Microsoft PowerPoint Presentation?

Οποιαδήποτε Διαφάνεια (Slide) είναι επιλεγμένη στη Τρέχουσα Παρουσίαση (Current Presentation), εφόσον κάνουμε Εισαγωγή (Insert) Διαφάνειας (Slide) από το Παράθυρο Εργασιών Επαναχρησιμοποίηση Διαφανειών (Reuse Slides Task Pane), η Διαφάνεια (Slide) θα εισαχθεί μετά την επιλεγμένη Διαφάνεια (Slide).

Το χαρακτηριστικό Επαναχρησιμοποίηση Διαφανειών (Reuse Slides) είναι πολύ χρήσιμο, από τη στιγμή που έχουμε υλικό που έχουμε δημιουργήσει και θέλουμε να χρησιμοποιούμε επανειλημμένα. Αντί να κάνουμε αντιγραφή και επικόλληση ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορούμε, το χαρακτηριστικό Επαναχρησιμοποίηση Διαφανειών (Reuse Slides) μας εξοικονομεί αρκετό χρόνο και κόπο.

Παρακολουθήσετε και το βίντεο που περιγράφει Πώς Να Κάνετε Επαναχρησιμοποίηση Διαφανειών Στο Microsoft PowerPoint; (How To Reuse Slides in a Microsoft PowerPoint Presentation?)

και …

Για Να Μάθετε Περισσότερα Σχετικά Με Τις Εφαρμογές του Microsoft Office Μπορείτε Να Γίνετε Συνδρομητές Στο Κανάλι Μου Στο YouTube.

SubscribeGreek

About Smart Office - philippospan

MVP: Honored with the MVP (Most Valuable Professional) for OFFICE SYSTEM title for the years 2011, 2012, 2013, 2014 and 2015 by Microsoft, for my contribution and commitment to the technical communities worldwide. Microsoft Master Specialist: This certification provides skill-verification tools that not only help assess a person's skills in using Microsoft Office programs but also the ability to quickly complete on-the-job tasks across multiple programs in the Microsoft Office system

Posted on September 26, 2022, in Microsoft Office 365 ProPlus Greek, PowerPoint 365 Greek and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Πώς Να Κάνετε Επαναχρησιμοποίηση Διαφανειών Στο Microsoft PowerPoint;.

Comments are closed.